Het terrein van RSC Kraaij in Nijkerk heeft twee zandbanen en een losrijbaan op zand. Deze zandbanen worden gebruikt voor de Subtop en de Kür op muziek. De basis wordt verreden op de grasbanen die zijn gesitueerd achter de zandbanen.

RSC Kraaij

Blokhuizersteeg 9

3862 MS  NIJKERK

0342- 461 400

 

Routebeschrijving
Ruitersportcentrum Kraaij ligt in de driekhoek Nijkerkerveen-Hoevelaken-Zwartebroek en is goed bereikbaar.

Beschrijving vanaf A28 via NIJKERK:
Neem afslag nr. 9 en volg Nijkerk, bij het tweede verkeerslicht gaat u rechtsaf (N301 = Ambachtsstraat – Van Middachtenstraat), bij de stoplichten gaat u rechtdoor (= Barneveldseweg) (Esso linkerhand), u volgt de weg tot over een spoor, daarna gaat u bij de rotonde rechtsaf, einde links (=Slichtenhorsterweg), neem de eerste weg rechts (=Blokhuizersteeg). Aan het einde van deze weg ligt aan uw rechterhand Ruitersportcentrum Kraaij.

 

Beschrijving vanaf A1 via HOEVELAKEN:
Neem afslag Hoevelaken. Rij rechtdoor, door het centrum van Hoevelaken heen. Alsmaar rechtdoor, rotonde rechtdoor (Autobedrijf Jonker aan uw rechterhand) Neem na de rotonde de eerste weg links (= Penningweg), eerste kruising rechts (= Veenwal), bij de T-splitsing links aanhouden (= Wolfsesteeg), na de kruising is de eerste oprit het parkeerterrein van Ruitersportcentrum Kraaij.

 

Beschrijving vanaf BARNEVELD en VOORTHUIZEN:
Rij via de N301 (= Zelderseweg) richting Nijkerk, neem voorbij het Benzinestation de eerste weg links (= Slichtenhorsterweg), eerste weg links (= Blokhuizersteeg) Aan het einde van deze weg ligt aan uw rechterhand Ruitersportcentrum Kraaij.